Поспішаємо поділитись з Вами ЧУДОВОЮ НОВИНОЮ

В продажу з'явились металокерамічні обігрівачі UDEN-S з ДИСТАНЦІЙНИМ КЕРУВАННЯМ! Що ж такого особливого в цих обігрівачах?

✅Висока точність керування роботою підключених панелей.

❌У багатьох аналогічних обігрівачах з пультом ДК, термодатчик вбудований безпосередньо в сам корпус панелі. В такому випадку температура приміщення буде відображатись та регулюватись не коректно - датчик показуватиме температуру біля самого прилада, а не приміщення загалом. На відміну від інших виробників, спеціалісти UDEN-S врахували цю недосконалість і помістили датчик температури безпосередньо в сам пульт керування.

👉Таким чином бажана температура отримується в потрібному Вам місці.

✅Зручність в експлуатації Управління терморегулятором здійснюється за допомогою дистанційного пульта, який передає сигнал на відстані до 40 м. Також для зручності на дисплеї пульта відображається поточна і задана температура повітря в приміщенні.

✅Енергонезалежна пам'ять Тепер можна не переживати за збій налаштувань пристрою в разі раптового відключення живлення. Адже в новому пульті терморегулятор має енергонезалежну пам'ять, яка зберігає задану температуру та одиниці виміру.

✅Легке підключення З новим пультом UDEN-S Вашому ремонту нічого не загрожує. Вам не прийдеться псувати стіни, щоб встановити терморегулятор. Просто задайте температуру за допомогою пульта і насолоджуйтесь теплом та комфортом.

✅Універсальність Один пульт можна підключити одразу до декількох обігрівачів в кімнаті.