Обігрівач з терморегулятором чи без нього?

Клієнти періодично цікавляться, чому в нашій продукції відсутній вбудований терморегулятор. Ми вирішили детально прояснити це питання. 

Терморегулятори відіграють важливу роль, регулюючи температуру повітря для підтримки комфортних умов і даючи команду обігрівачу «догріти» приміщення.

Проте варто зазначити, що у вбудованого терморегулятора є як позитивні, так і негативні сторони. Позитивним аспектом є умовна «простота» використання. Але є моменти.

- Розміщення терморегулятора на кожному обігрівачі збільшує вартість продукту, що сумарно збільшує вартість системи опалення.

- Зазвичай для контролю температури в кожній кімнаті достатньо одного терморегулятора то ж потреби в терморегуляторах на кожному обігрівачі немає.

Також слід враховувати, що для визначення температури важливе правильне положення терморегулятора. Ми рекомендуємо розміщувати терморегулятор навпроти обігрівача, на внутрішній стіні кімнати. Таким чином терморегулятор не буде переохолоджуватися зовнішньою стіною та показуватиме реальну температуру. У випадку з вбудованим терморегулятором повітря поблизу працюючого обігрівача буде перегріте, а для решти приміщення температура буде нижче бажаної. Це неминуче спричинить дискомфорт.

До того ж, при вбудованому терморегуляторі щоразу доведеться вручну вмикати та регулювати температуру кожного обігрівача окремо.

А використання одного терморегулятора на кімнату дозволяє регулювати температурний режим відповідно до потреб даного приміщення. Крім того, сучасні програматори дозволяють задавати режими роботи на певні проміжки часу, навіть під час вашої відсутності, наприклад, на роботі або у відпустці. Функцію програмування можна використовувати для підтримки мінімальних температурних умов для рослин або тварин.

У нашому асортименті Ви можете знайти обігрівачі з дистанційним керуванням, а можете купити обігрівач окремо та придбати лише один пульт, що теж дешевше.

Таким чином, незважаючи на відсутність вбудованого терморегулятора, наші клієнти мають можливість більш точно регулювати температурний режим, не переплачуючи за зайве обладнання.

Ваш комфорт і економія з нашою продукцією є нашим головним пріоритетом.

Будемо і надалі тримати Вас в курсі актуальних акцентів в сфері опалення.

З турботою про Вас, "UDEN-S"