Дизайн панелі UDENS – естетичне сучасне опалення

Дизайн панелі UDENS естетичне сучасне опалення

Інфрачервоні керамічні панелі українського виробництва з'явилися на ринку приблизно 15 років тому, і досить швидко завоювали стійкий споживацький інтерес. Безумовно, ключовим фактором популярності стала можливість використовувати ефективне джерело тепла, скоротивши при цьому витрати на опалення. Однак не менш важливу роль відіграє природне людське прагнення до комфорту і краси.

Особливості сучасних дизайнерських обігрівачів

Завод «Уден-Україна» – один з небагатьох виробників, які можуть запропонувати енергоощадні теплові панелі як в стандартному, так і в дизайнерському варіантах. Вони виготовляються з металокераміки або керамограніту, за різними технологіями, але мають однакові переваги:

  • зроблені з натуральних матеріалів;
  • споживають мало електроенергії;
  • довго утримують тепло;
  • пожежобезпечні і вологостійкі;
  • займають мінімум місця;
  • встановлюються просто і швидко.

Головна відмінність дизайн-обігрівачів полягає в тому, що вони виконують одразу два завдання: опалюють житло і слугують в якості стильного декору.

Огляд дизайнерських обігрівачів

Хоча усі опалювальні панелі UDEN-S® працюють за однаковим принципом, від інфрачервоного нагрівального елементу, між ними є істотна різниця.

Лінійку керамогранітних обігрівачів  називають «дизайнерською», оскільки усталеного  стандарту просто немає.

 

На лицьовій поверхні можна відтворити практично будь-яку текстуру, зробити її матовою чи полірованою, нанести рифлений візерунок або художній розпис.

Вихідному матеріалові надають різні форми: від класичних геометричних фігур до кумедних звіряток.

У каталозі представлені п'ять колекцій: «Глянцева», «Жакардова», «Шовкова», «Дитяча», «ARТ». Причому колірні поєднання можна змінити, підібравши відповідні відтінки за таблицею RAL Classic.

Разом з тим, ці прилади можуть бути тільки настінними або підлоговими.

Металокерамічні обігрівачі виглядають дещо простіше, і коштують менше. Однак анітрохи не програють з точки зору естетики.

Лише в актуальному каталозі понад 100 відтінків. Крім цього, передбачена можливість скласти свою неповторну гаму за допомогою тієї ж системи RAL Технологія порошкового фарбування дозволяє отримати рівномірний насичений колір і міцне ізоляційне покриття.

У цій лінійці теж є ексклюзивні зразки з handmade малюнками: можна обрати готовий дизайн або замовити унікальну авторську роботу за власним ескізом.

Безумовний плюс металокерамічних обігрівачів – широкий модельний ряд (настінні, підлогові, стельові, теплі плінтуси), завдяки чому вони підлаштовуються до будь-якого просторового планування.

Як обрати дизайн обігрівача

Зовнішній вигляд вирішує чимало, та все ж визначальним критерієм вибору залишається функціональне призначення.

Обігрів у ванній

У ванній кімнаті завжди зберігається підвищена вологість. Тому тут доцільно використовувати керамогранітні рушникосушарки, які дають комфортне тепло і одночасно підсушують стіни, захищаючи їх від цвілі і грибка. До того ж, це єдиний електрообігрівач, на який дозволено вішати мокрі речі: для цього в плиту вмонтовані металеві скоби.

Завдяки різноманітності кольорів і форм, їх нескладно підібрати у тон кахельної плитки, або навпаки, зупинитися на контрастному забарвленні.

Обігрів в дитячій кімнаті

Там, де живуть діти, має бути затишно, радісно і тепло. Важливо, щоб опалювальні прилади були не тільки красивими, але й відповідали характеристикам приміщення (висота стель, площа, рівень теплоізоляції).

Можливо, буде достатньо встановити одну настінну панель. Але зазвичай в дитячих рекомендується поєднувати два способи опалення: основний і додатковий. Наприклад:

  • теплий плінтус і настінний дизайн-радіатор з яскравою картинкою.
  • теплий плінтус і підлоговий керамогранітний обігрівач на стійких ніжках, виконаний у вигляді забавного казкового персонажа.

Обігрів в офісах, салонах, кафе

Дизайнерські керамічні обігрівачі – це подвійна вигода для бізнесу. Вони дозволяють не тільки забезпечити повноцінне опалення при низьких витратах, а й підкреслити індивідуальність компанії.

На поверхню наноситься будь-яке зображення: це може бути логотип, копія відомої картини, абстрактна композиція в корпоративних кольорах тощо.

Наприклад, дизайн офісу гармонійно доповнюють настінні панелі, що складають одну серію. Не менш стильно виглядає вбудована імітація каміну з язиками полум'я.

У виставкових салонах і розважальних закладах теж встановлюють тонкі декоративні обігрівачі, здатні перетворити найскромніший інтер'єр на витвір мистецтва. Але якщо важливо використовувати кожен сантиметр вільного простору, ідеальним рішенням стають стельові обігрівачі, замасковані під вишукані світильники.

Подивитися та купити ці ефектні обігрівачі, можна перейшовши за цим посиланням https://uden-s.ua/catalog