Виробник енергоефективних обігрівачів UDEN-S святкує 13-річчя!

Друзі, 30 вересня нам виповнюється 13 років! Дуже щасливі святкувати ще один День народження у колі наших колег, партнерів, клієнтів та друзів!
Вітаємо усіх з нашим святом та приймаємо вітання!

Минуло 13 років від дня, коли з'явилася ідея займатися електричним опаленням, до сьогоднішнього дня, коли ми відомий завод з виробництва енергоефективних обігрівачів UDEN-S! Бажання нести у світ тепло та красу було настільки сильним, що від монтажної організації ми виросли до українського заводу, який відомий своїми обігрівачами не тільки на Батьківщині, а й далеко за її межами.

Звісно, це все стало можливо завдяки нашим клієнтам, партнерам, колегам! Дорогі наші, дякуємо за ваш вибір, довіру, добрі відгуки та слова вдячності, за те, що повертаєтеся до нас та рекомендуєте своїм рідним, друзям! Дякуємо за мотивацію, ваші ідеї та побажання. Ви надихаєте нас!
Протягом 13 років ми розвивалися та ставали кращою версією себе, тож не дивно, що наші клієнти підтримують UDEN-S у голосуваннях за кращі торгові марки де ми перемагаємо із року в рік. Не дивно, що кількість партнерів та об'єми виробництва щороку зростають, лінійки продукції доповнюються новинками, розширяються та змінюються.

Сьогодні у нас День народження, ми невпинно працюємо на розвиток компанії, міста, неньки України та весело святкуємо! Нехай у кожній домівці буде тепло та красиво!

Зі святом усіх нас!