У Кропивницькому відбувся Великодній Благодійний аукціон

25 квітня у Кропивницькому відбувся Десятий ювілейний Великодній Благодійний Аукціон. Кожного року організатори: Вікторія Талашкевич, Тетяна Ткаченко та Анатолій Кімнатний проводять цей захід, щоб зібрати кошти, привернути увагу суспільства до питань медицини, щоб надати допомогу медичним закладам. Цього року кошти збираються на покупку медичного обладнання для кропивницької лікарні швидкої допомоги.

Всього на аукціон благодійники надали 46 лотів. Серед них були картини відомих заслужених художників і початківців, витвори мистецтва і, навіть, обігрівачі!

Дизайнерські обігрівачі кропивницького бренду UDEN-S від компанії виробника та дилера торгової марки. Чому і обігрівачі? Тому що, з першого погляду і не скажеш, що це обігрівачі. Вони виглядають, як справжні картини, фарби та малюнки нанесені художниками вручну. Такі обігрівачі служать не тільки джерелом тепла у приміщенні, а і його прикрасою.

Загалом, на заході вдалося зібрати 69 850 грн. Але продажі тривають!

Деякі лоти все ще можна придбати, звернувшись до організаторів.

Приєднуйтеся до благодійності!
Кропивницький виробник обігрівачів UDEN-S щиро дякує організаторам за проведення аукціону, за те, що щороку збираєте разом небайдужих людей, за дійсно теплий прийом усіх учасників.

Друзі, робімо добрі, гарні справи!