Оновлені варіанти кольорів для обігрівачів UDEN-S!

Шановні клієнти!

Повідомляємо Вам про оновлення щодо вибору кольорів обігрівача UDEN-S.
Раніше Ви мали можливість обирати модель обігрівача у будь-якому кольорі з каталогу RAL за додаткову плату. Проте ми постійно працюємо над удосконаленням наших послуг, тому раді повідомити Вам приємну новину!

Серед нашого каталогу ми обрали найпопулярніші* кольори, які відтепер будуть доступні за ціною звичайної білої панелі. Це означає, що Ви можете отримати бажаний колір свого обігрівача без додаткових витрат!

Це оновлення спростить процес вибору кольору обігрівача UDEN-S і зробить його ще доступнішим для Вас. Ми завжди стежимо за потребами наших користувачів і намагаємося зробити Ваш досвід з UDEN-S якомога приємнішим і зручнішим.

Не соромтеся звертатися до нас з будь-якими запитаннями або для отримання додаткової інформації. Наша команда завжди готова допомогти Вам!

З повагою,
Команда UDEN-S


*Ми включили в ціну білих обігрівачів найпопулярніші кольори RAL з наступними номерами: 1014, 1018, 2008, 3020, 5002, 5010, 5015, 6018, 9005. Всі інші кольори, згідно з палітрою RAL, залишаються за попередньою ціною, яка вказана у прайсі для категорії Classic.