Даруємо обігрівач переможцю акції відгуків про UDEN-S!

Всі знають, що реклама спонукає людей купувати певні продукти та товари, створює непереборне бажання мати щось J. А що більше ніж реклама впливає на наш вибір?

Вірно! Думка наших близьких, рідних, рекомендація друзів від користування якимось товаром, чи враження після відвідування нового цікавого місця, спробуваної страви, побаченого фільму... Правда ж?

Майже кожна сучасна людина, підбираючи щось для себе, цікавиться відгуками в інтернеті. Та не тільки для споживачів вони важливі.
Для нас виробника, архіважливо знати враження користувачів від користування нашими обігрівачами. Це допомагає нам змінюватися, покращуватися!

Для цього і було організовано постійнодіючу акцію відгуків «Тепла розповідь». За її умовами, з кожної 20-ки нових відгуків ми обираємо найінформативніший, наповненіший, загалом той, що буде дуже корисним для тих, хто підбирає систему опалення для свого приміщення.
Щиро дякуємо всім учасникам за чесні та позитивні відгуки, слова побажань та пропозиції, за присвячений час. Нам важлива ваша думка, адже завдяки вам ми змінюємося!

Зізнаємося, обрати один було, як завжди, не просто! Але ми це зробили 
Отже, переміг автор щирого відгуку, який повно описав характеристики квартири, потужність опалення, дав підтвердження економічності системи. Описав шлях вибору нового опалення . Та, що говорити?! Читайте:

«Здравствуйте. Хочу оставить свой отзыв об отоплении инфракрасными панелями UDEN-S, обогревающие мою квартиру с 10 февраля 2018 года. Монтировал сам. Квартира трехкомнатная с потолками 2.85 м, угловая, окна деревянные, не утеплена, толщина стен 500 мм шлакоблок, деревянные перекрытия. Общая площадь 60 м2. Купил 5 инфракрасных настенных панелей: уден 700 - 2 шт (комнаты 15 и 13 м2), удэн 500 - 2 шт (комната 11 и кухня 6 м2), удэн 300 1 шт (ванная 3 м2). Также приобрел 5 механических настенных термостата. Общая мощность составила около 2.7 киловатт, потребляемый ток 11.8 ампер. Окна проклеил скотчем, чтобы не было сквозняков. В сутки расход электроэнергии составляет от 20 до 30 квт на отопление + бойлер. Температура на термостатах 18-20 градусов, стояки старого отопления, тоже немного подогревают помещение. Установлен двухтарифный счетчик. За месяц за электроэнергию по тарифу "отопление" заплатил 600 грн. Центральное за январь стоило 3200 грн. Экономия очевидна! Долго сомневался, читал форумы, смотрел видео про отопительные электроприборы. Некоторые отговаривали от инфракрасных панелей. Потом сьездил к знакомому в гости, у которого стоят такие обогреватели дома, посмотрел, задал интересующие вопросы. И решил приобрести себе. Заказал на сайте uden-s.ua наложенным платежом на 11 тыс. грн, осмотрел и оплатил на Новой Почте. Отдельная благодарность сотрудникам магазина за обмен одной квадратной панели на прямоугольную, так как из-за низкого подоконника квадратная не подошла. Планирую также заменить окна и утеплить стены этим летом. В общем остался покупкой доволен, планирую также данные обогреватели установить родителям и брату, так как наш город весь переводят на электроотопление».

А знаєте, як нам гріє душу те, що наші клієнти задоволені опаленням та економією!

Вітаємо пана Миколу з м. Кам'янське! Дякуємо за ваші щирі емоції! Нехай у вашому домі завжди буде комфортно та красиво!

Дорогі клієнти, надсилайте і ви відгуки та отримуйте теплі подарунки!

Умови акції: https://www.uden-s.ua/ua/konkurs-otzivov/